Loading...

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος, το βάρος των αντικειμένων και τον προορισμό. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 2-7 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κ.τ.λ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

 Ασφάλεια αποστολής προϊόντων

Όπως σε όλες τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είμαστε αρμόδιοι για μεμονωμένα τεμάχια που χάνονται κατά την μεταφορά. Η προαιρετική ασφάλεια εξαρτάται από την εταιρία που πραγματοποιεί τη μεταφορά (π.χ. ΕΛΤΑ ή  Red Courier).

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε,  εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, εφόσον αυτά δεν αντιστοιχούν με αυτά που παραγγέλθηκαν.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@l-t.gr

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.